Faq

 

Ofte spurgte spørgsmål

Du skal medbringe din TWOFORONE kupon til den pågældende annoncør og oplyse at du vil benytte tilbuddet før servicen indfindes. Derefter afleveres kuponen til annoncøren ved betaling, hvor din rabat bliver indløst.

Skal jeg medbringe min "TWOFORONE 2016" bog hver gang jeg vil benytte mig af et tilbud?

Det er ikke nødvendigt at medbring din "TWOFORONE 2016" bog hver gang du vil benytte et tilbud. Du skal blot medbringe den kupon du ønsker at indløse hos annoncøren.

Der må maksimalt anvendes 1 tilbud pr. 2 personer pr. dag hos annoncøren. Hvis du er en del af en gruppe på over 6 personer, kan I maksimalt anvende 3 tilbud. Dette betyder, at hvert par (3 par, hvis gruppen er på 6 personer) skal kunne fremvise hver deres kuponer.

Hver TWOFORONE kupon er gyldig en gang. Dog har nogle annoncørere valgt at udbyde det samme tilbud 2 gange, og disse vil fremkomme på to identiske kuponer i din bog.

Kuponerne er gyldige fra d. 1. januar til d. 31. december 2016

Hvis der opstår et problem med anvendelsen af et tilbud, bedes du gemme en kopi af kvitteringen og henvende dig til TWOFORONE på info@twoforone.com. I mailen bedes du beskrive problemstillingen og vedlægge relevant dokumentation.

Alle tilbud kan benyttes indenfor forretningens åbningstid medmindre andet er angivet. Afholder en forretningen et særligt arrangement eller tema, der medfører, at man som normal kunde ikke har adgang til det sædvanlige udbud af varer, kan tilbuddet ikke benyttes. Forretningen har også ret til at afvise brugen af tilbuddet i forbindelse med større helligdage og ferieperioder. Oplys altid forretningen at du vil benytte et tilbud, inden servicen igangsættes. Du skal bruge tilbuddet i forbindelse med dit besøg og afregningen. Det er ikke muligt at vende tilbage senere med en kvittering og anmode om refusion.

Medmindre andet er angivet skal alle tilbud benyttes af mindst to personer. Et takeaway tilbud kan dog anvendes, selvom kun 1 person henter maden. Hos nogle wellness steder vil de dog tillade, at du modtager en behandling og kommer tilbage for behandling nummer to en anden dag. Dette aftaler du med den enkelte forretning.

Med mindre andet er angivet, er det ikke muligt at have et tilbud til gode hos en annoncøren.

I henhold til dansk lovgivning har du 14 dages fortrydelsesret i forbindelse med dit køb af bogen ved nethandel. Vi anbefaler dig straks at returnere bogen i den stand du har modtaget den i, hvis du ønsker refundering af dit køb.

Tilbuddene kan ikke veksles til penge, gavekort, tilgodebeviser m.m. hverken hos forretningen eller hos TWOFORONE.

Hvis en forretning lukker, sælges eller går konkurs, bliver tilbuddene hertil ugyldige og kan ikke længere indfries. Der kan ikke rettes noget krav mod TWOFORONE eller forretningen i forlængelse heraf.

Som udgangspunkt gælder tilbuddet ikke til takeaway eller udbringning, medmindre det tydeligt står på tilbuddet. Dog kan du selvfølgelig bruge takeaway tilbuddene til takeaway. Et takeaway tilbud kan også anvendes, selvom kun 1 person henter maden.

Når 2 eller flere anvender tilbuddene som gruppe, vil regningen opgøres som én regning. Hvis du er en del af en gruppe på over 6 personer, kan I maksimalt anvende 3 tilbud.

Når tilbuddet er 2-for-1, betaler du for den dyreste vare og får den billigste vare gratis. Hvis to varer koster det samme, får du den ene gratis.

Du kan ikke kombinere TWOFORONE kuponer med andre tilbud, loyalitetsprogrammer, medlemskaber el. lign., hvor en rabat allerede er givet. Forretningen har også ret til at afvise brugen at tilbuddet i forbindelse med større helligdage og ferieperioder.

Tilbuddet kan kun anvendes til den vare, der specifikt nævnes i beskrivelsen. Nogle steder er tilbuddet specificeret til en bestemt vare, andre steder til en bestemt kategori f.eks. en hovedret, en frokostret eller en cocktail.

Bagest i bogen kan du finde indexer for de forskellige grupper med tilbud. Disse er restauranter, café og natteliv, takeaway, oplevelser og wellness..

Bagerst i bogen kan du finde et index over de forskellige postnumre i København og omegn, hvor du kan benytte dine TWOFORONE kuponer.